Blindfals

Vi fremstiller blindfals i materialerne aluminium, zink og kobber. Vi kan også klippe og bukke materialerne præcist efter dine mål og i de længder du ønsker. Vælg da specialprofiler i stedet

Blindfals

Hos profilsalg.dk fremstiller vi blindfals i materialerne aluminium, zink og kobber. Vi fremstiller blindfals ud fra dine ønsker om, materiale, tykkelse, mål, vinkler og længder.

En blindfals er en elegant beklædningsløsning til alle slags facadeoverflader og blindfals samlingerne giver facaden et eksklusivt design. En blindfals er en af de mest foretrukne beklædningsformer af gavle og kviste. I de fleste tilfælde samles tagflader og lange skotrender ofte på tværs med en blindfals.

Montering af blindfals

Det anbefales altid at en blindfals monteres korrekt, så der ikke opstår risiko for vandopsamling i blindfals. Hvis der sker en vandopsamling, vil der være stor risiko for isdannelser i blindfals i vinterperioden. Hvis dette sker, er der risiko for at blindfals åbner sig, hvilket kan få store konsekvenser for tagkonstruktionen.  Skal vi hjælpe dig med monteringen?