Inddækninger

Hos Profilsalg.dk fremstiller vi forskellige slags inddækninger, herunder vindskeder, skotrender, murkroner, sålbænke, sternbeklædning såsom sternkapsel mv. Alle vores produkter er af højeste kvalitet, hvilket vi sikrer gennem vores kvalitetssikring samt nøje udvalgte samarbejdspartnere.

Når du har fundet frem til, hvilke inddækninger du skal bruge, kan du som udgangspunkt vælge mellem en af flere forskellige udformninger af de ønskede inddækninger. På den måde kan du altid finde en udformning, som passer til dit byggeri. Uanset hvilken udformning du vælger, bestemmer du naturligvis selv hvilke mål og vinkler, du ønsker. Ydermere finder du en række tilvalg, blandt andet kan du vælge:

  • Materialevalg
  • Mulighed for udklinkning
  • Om inddækningen skal gøres konisk
  • Om inddækningen skal sendes til maler

Vi udfører typisk inddækninger i aluminium (blank eller prælakeret), VM Zinc, Rheinzink og kobber. Har du andre ønsker, er du også velkommen til at vælge ‘andet’ som materialevalg og skrive hvilket materiale, du ønsker til dine inddækninger. Så kigger vi på, om ikke også vi kan hjælpe med dette.

Hvis ikke inddækninger, materialet eller andet passer til dine behov, tilbyder vi også specialprofiler, som skræddersyes til dine ønsker og behov.

 

Vælg din kategori herunder:

Hjælp til montering af inddækninger

Hvis du ikke selv ønsker at stå for monteringen af inddækninger, kan vi også hjælpe dig med monteringen. Ved langt de fleste inddækninger er det vigtigt, at monteringen udføres korrekt. Det skyldes, at utætheder grundet forkert montering kan medføre at fugt kan trænge ind i enten tagkonstruktionen eller i murværket. Dette kan naturligvis have store konsekvenser for bygningen.

 

Få et uforpligtende tilbud på inddækninger

Send os en forespørgsel på de ønskede inddækninger, så modtager du et tilbud indenfor 48 timer. Såfremt vi har spørgsmål, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hvis du ønsker hjælp til montering, kan du læse mere her eller kontakte os på telefon 45 81 55 77, elle du kan skrive til os på mail på profilsalg@psn.dk. Så står vi klar til at besvare spørgsmål vedrørende inddækning og montering.