Murkrone

Vi fremstiller murkroner i materialerne aluminium, zink og kobber. Vi kan også klippe og bukke materialerne præcist efter dine mål og i de længder du ønsker. Vælg da specialprofiler i stedet

Inddækninger

Hos profilsalg.dk fremstiller vi tre forskellige murkroner i materialerne aluminium, zink og kobber. Vi fremstiller de enkelte murkroner ud fra dine ønsker, om materiale, tykkelse, mål, vinkler og længder.

Om murkrone profilen

En murkrone udgør den øverste afslutning på et murværk eller som tagafslutning. Murkronen er med til at skåne murværket eller tagkonstruktionen, og giver et flot resultat til den mur eller det tag, som murkronen sidder på. En murkrone fungerer også som beskyttelse og afdækning af tagkonstruktioner samt fritstående murværk og sikrer, at der ikke kommer fugt i konstruktionen.

Montering af en murkrone

Skal du montere en murkrone, så husk at vende overlægget den rigtige vej. Hvis en murkrone monteres forkert, kan det lede til ophobning af fugt i murværket eller i tagkonstruktionen. Ved korrekt montering, har murkronen en lang levetid. Skal vi hjælpe dig med monteringen?