Fodblik

Vi fremstiller fodblik i materialerne aluminium, zink og kobber. Vi kan også klippe og bukke materialerne præcist efter dine mål og i de længder du ønsker. Vælg da specialprofiler i stedet

Inddækninger

Hos profilsalg.dk fremstiller vi to forskellige variationer af fodblik i materialerne aluminium, zink og kobber. Vi fremstiller det enkelte fodblik ud fra dine ønsker om, materiale, tykkelse, mål, vinkler og længder.

Om fodblik

Fodblik bruges som inddækning imellem tag og tagrende, og er den tagfodsafslutning, der sørger for at lede regnvandet fra tagfladen og ned i tagrenderne. Fodblik sikrer bl.a. at sne og regn ikke kommer ind under tagkonstruktionen. Fodblik sikrer også at vandet i tagrenden ikke løber ud over bagkanten og ind mod træet og husmuren.

Montering af fodblik

Fodblik monteres efter tagrenderne, men før monteringen af undertaget. Fodblik monteres under undertaget på kanten af tagkonstruktionen, så hvis der kommer vand ind bag tagkonstruktionen, vil vandet løbe ned ad undertaget, og udover kanten, som er beklædt med fodblik. Skal vi hjælpe dig med monteringen?