Vandnæse

Vi fremstiller vandnæser i materialerne aluminium, zink og kobber. Vi kan også klippe og bukke materialerne præcist efter dine mål og i de længder du ønsker. Vælg da specialprofiler i stedet

Inddækninger

Hos profilsalg.dk fremstiller vi fire forskellige vandnæser i materialerne aluminium, zink og kobber. Vi fremstiller de enkelte vandnæser ud fra dine ønsker om, materiale, tykkelse, mål, vinkler og længder.

Om vandnæse profilen

En vandnæse anvendes i forbindelse med facadebeklædning som afslutning på vandrette kanter. En vandnæse kan monteres over eller under et vindue samt udhæng for at sikre en flot finish. En vandnæse er en afslutningsprofil, der har til formål at bortlede regnvand og vedligeholde træ- og murværk.

Montering af en vandnæse

Montering af en vandnæse skal altid finde sted på den udvendige side af en dør eller et vindue. Det er vigtigt, at vandnæsen har den helt rigtige vinkel og hældning, så vandet uden problemer kan glide ned. Når vandnæsen er monteret, skal vandnæsen tætnes med silikone op mod kanalpladen. En vandnæse er nem at håndtere, og tilpasse.  Skal vi hjælpe dig med monteringen?