Sålbænk

Vi fremstiller sålbænke i materialerne aluminium, zink og kobber. Vi kan også klippe og bukke materialerne præcist efter dine mål og i de længder du ønsker. Vælg da specialprofiler i stedet

Inddækninger

Hos profilsalg.dk fremstiller vi to forskellige sålbænke i materialerne aluminium, zink og kobber. Vi fremstiller de enkelte sålbænke ud fra dine ønsker om, materiale, tykkelse, mål, vinkler og længder.

Om sålbænk profilen

En sålbænk er en bundinddækning, der monteres under dør eller vinduer på udvendig side. En sålbænk leder vand og fugt væk fra murværket. Såfremt der ikke anvendes en sålbænk, er der risiko for fugtdannelse i mærkværket. Sålbænken kan anvendes til alle former for vinduer og døre.

Montering af en sålbænk

Når først sålbænken er bukket og klippet korrekt, kan en sålbænk let og hurtigt monteres under et vindue ved hjælp af en klæber. Det er vigtigt, at monteringen er korrekt udført, så vandet hverken får lov til at ligge, rende ned ad muren eller trænge ind i huset. Typisk monteres en sålbænk med et omslag, så det sikres, at der ikke kommer vand ind under vinduet.  Skal vi hjælpe dig med monteringen?