Skotrende

Vi fremstiller skotrender i materialerne aluminium, zink og kobber. Vi kan også klippe og bukke materialerne præcist efter dine mål og i de længder du ønsker. Vælg da specialprofiler i stedet

Inddækninger

Hos profilsalg.dk fremstiller vi tre forskellige skotrender i materialerne aluminium, zink og kobber. Vi fremstiller de enkelte skotrender ud fra dine ønsker om, materiale, tykkelse, mål, vinkler og længder.

Om skotrende profilen

En skotrende bruges når to tagflader mødes og løber sammen i et indadgående hjørne. En af fordelene ved at benytte skotrender er, at de samler store mængder vand fra de to tagflader og leder det til tagrenden. En utæt skotrende kan have alvorlige konsekvenser for en bygningskonstruktion. Monteringen bør derfor ske med stor omhu og derefter vedligeholdes omhyggeligt.

Montering af en sålbænk

Skotrenden er en udsat del af tagkonstruktionen. Det er derfor vigtigt at være omhyggelig når din skotrende skal monteres. Når en skotrende monteres, er det vigtigt, at overlægget monteres korrekt. Hvis overlægget monteres forkert, kan vandet ikke ledes til anden tagflade eller tagrende. Skal vi hjælpe dig med monteringen?