Tagrygning

Vi fremstiller tagrygninger i materialerne aluminium, zink og kobber. Vi kan også klippe og bukke materialerne præcist efter dine mål og i de længder du ønsker. Vælg da specialprofiler i stedet

Inddækninger

Hos profilsalg.dk fremstiller vi tagrygningen i materialerne aluminium, zink og kobber. Vi fremstiller de enkelte tagrygninger ud fra dine ønsker om, materiale, tykkelse, mål, vinkler og længder.

Om tagrygning profilen

Tagryggen er der, hvor tagets sider mødes. En tagrygning bruges til at samle toppen af tagkonstruktionen, så den bliver tæt. Inddækningen bruges som afslutning af tagryggen og er med samle og tætne toppen af tagkonstruktionen. Hvis en defekt tagrygning udskiftes, kan det forlænge tagets levetid betragteligt.

Montering af en tagrygning

Tagrygningen monteres altid oven på tagpladerne – dog ikke ved skifertag. Det kan være en god idé at bruge tætningsbånd, hvis din tagkonstruktion er af teglsten eller i bøgleformat, så der ikke er huller under tagrygningen. Tætningsbåndene sikrer dig en helt tæt rygningskonstruktion. Hvis en tætning ikke udføres korrekt, kan det føre til omfangsrige og kostbare skader på taget og den underliggende konstruktion. Skal vi hjælpe dig med monteringen?