Løskant

Vi fremstiller løskanter i materialerne aluminium, zink og kobber. Vi kan også klippe og bukke materialerne præcist efter dine mål og i de længder du ønsker. Vælg da specialprofiler i stedet

Inddækninger

Hos profilsalg.dk fremstiller vi tre forskellige løskanter i materialerne aluminium, zink og kobber. Vi fremstiller de enkelte løskanter ud fra dine ønsker om, materiale, tykkelse, mål, vinkler og længder.

Om løskant profilen

Løskanter er en af de vigtigste bygningsprofiler i tagsystemet. En løskant fungerer typisk som afslutning ved en vandrende eller blød inddækning. Løskantinddækninger er med til at give den færdige konstruktion en flot finish og beskytter tagkonstruktionen og facaden mod skadelig indtrængende vand.

Montering af fodblik

Løskanten monteres i udkradset fuge eller skåret rille. Fugen mellem murværk og løskant tætnes med fugemasse eller almindelig mørtel. Det er vigtigt at huske på, at fugemassen kan udføre en potentiel svaghed ved inddækningen, da fugemassen har en begrænset levetid. Afhængig af fugemassens type, og den håndværksmæssige udførelse, kan levetiden af en løskant variere mellem 5 og ca. 25 år. Skal vi hjælpe dig med monteringen?